torsdag 20 september 2007

Sugna på en vart är världen på väg diskussion?

...eller det är det jag tror det skulle bli i alla fall. Vad tror ni om "Oryx and Crake" av Margaret Atwood som nästa bok?

4 kommentarer:

Linda sa...

Intressant! Kan den möjligen vara lite för lik Life of Pi?

Johan sa...

Eftersom mina förslag om Björn Ranelid eller nån saftig rysk klassiker inte vann något gehör så känner jag mig också sugen på en dystopi. Mer sugen på det än en porrstjärnas bekännelser, sorry Mathias, även om det säkert finns beröringspunkter... ;-)

Däremot börjar det sedan dra ihop sig för en biografi. Vill minnas att vi sa att vi ska försöka ha två böckers framförhållning. Så vad blir det sen då? Jag är faktiskt sugen på något svenskt. Kanske modernt, kanske inte... Och jag måste ändå.. SÄga vad man vill om Ranelid men att han är en intressant person och ett intressant författarskap det kan ingen ta ifrån honom. Bara det att som han säga " det här är den viktigaste boken som skrivits på 40 år" om sin senaste bok. Att säga det är väl en sak men att den inte acceptera att någon faktiskt klappar till den längst utstuckna hakan i mannaminne är hmm lite märkligt.

Recension under konstruktion...

Matherial: sa...

det var ett jävla tjat om ranelid. räcker det inte med att han och hans frisyr figurerar i varenda myssoffa i televisionen?

jag vill läsa en dystopi. till. avslutar i dagarna fahrenheit 451, som verkar utveckla sig till ett (o)trevligt läsminne.

oryx and crake!

Linda sa...

eftersom Ranelid sticker ut så mycket måste vi helt enkelt riva av en. jag röstar på det!