fredag 25 januari 2008

Öppna för förslag...

Vi prövar härmed ett för bokklubben nytt grepp... Senaste träffen gav vid handen att nästa bok ska behandla amerikansk politik i någon form. Vi har tipsen Obama, Clinton & Chomsky. Nu skulle vi vilja uppmana våra läsare att hjälpa oss med tips på bra böcker i ämnet.

Tack på förhand!

Btw Jag är ganska sugen på Chomsky...

7 kommentarer:

Caroline sa...

...och den här Bubblan lägger sin röst på Obama, "The Audacity of Hope".

Chomsky - "Hybris" tror jag kan vara lite mer tungläst som bokklubbsbok. De kapitel jag har läst är fullkomligt fullspäckade med fakta - vet inte om fakta utgör bra grundmaterial för en givande Books & Bubbles träff.

Matherial: sa...

Och jag tycker att man kan få förkovra sig i vänsterradikal propaganda på sin övriga fritid, och inte i det trevliga forum och brödra- och systerskap som BB&BS utgör.

Rebecka sa...

Lägger härmed ytterligare en röst på Obama. Har läst runt lite om både honom och boken och tror att vi kommer ha underlag till riktigt intressanta diskussioner...

Tillämpar vi majoritetsbeslut? Tror vi har minst 3 röster på "The Audicity of Hope" nu (beroende på hur du röstar Linda). Är det är "Go" på den?

Johan sa...

Jag tycker varken "tungläst" eller "vänsterradikal" är giltiga argument mot att läsa Chomsky. Tvärtom!

Jag lutar fortsatt åt Chomsky (Hybris) men har alls inget emot att läsa Obama så även om vi nyttjar majoritetsbeslut framför konsensus (vilket jag inte har några principiella invändningar emot) så kommer Johan inte på något vis hänga läpp.

Däremot kan jag tycka att det är lite fegt... ;-)

Matherial: sa...

Det känns som att det är Obama som gäller. 116 riksdaler för The Audacity of Hope (jag älskar ordet audacity) på adlibris - som hittat.

Johan sa...

Audacity är nog mitt nya favoritord på engelska också faktiskt... Nej förresten, bourgeois är fortfarande etta men näst bäst då. :-)

Johan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.