tisdag 9 oktober 2007

Satte vi ett datum för nästa träff? Var det möjligen så att jag skulle stå värd? Förra träffen är höljd i bubblor i mitt minne...

6 kommentarer:

Linda sa...

Jag minns inte heller... varken datum eller vart vi skulle vara.

Matherial: sa...

är det någon som minns vad som hände förra gången? jag minns bara att jag vaknade upp i lindas city car club-bil med ett leende på läpparna.

Linda sa...

Eftersom jag ganska länge gått och funderat på vilken sorts tvål du har i badrummet och vilka kryddor du har i köket så tycker jag att det skulle passa alldeles utmärkt att vara hemma hos dig Johan. Någon dag i mitten på november?? (helst inte onsdagar för då tränar jag)

Rebecka sa...

I vanliga fall väldigt virriga och ostrukturerade jag vill gärna informera att det vi sa sist var att vi skulle vara hos Linda (under förutsättning att ni inte var mitt i flyttartagen) och dessutom prel.bokade vi den 23/10. Minns bestämt att det vara några som hånade mig för att jag fiskade upp min kalender...:). Men i och med att stans alla brevbärare är ovän med mig och bortprioriterar mig och min post med direkt konsekvens att jag inte fått boken än så skjuter jag gärna på det ett par veckor. Tisdag den 6 el 13 nov, hur ser passar det herrskapet?

Matherial: sa...

13 november låter väldigt bra. det är en tjock bok och jag har dessutom råka boka in middag med en disney-chef på kvällen den 23 oktober. 13 november låter som en underbar dag för bokgemyt.

Linda sa...

Välkomna till mig den 13 november!